Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın yüksek birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Strüktürda yangın çıkması halinde şule ve esrar yangın kapısı yardımıyla özelliklerine destelı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabilinden konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, henüz yapı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere müsait olup olmadığını tayin etmek bâtınin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Bu sebeple çatı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Yangın yangın kapısı kapıları yararlanma alanına bakarak, rengine bakılırsa evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış bapsı ismi ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena konstrüksiyonda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle geçmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayeste olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanoğluın hafif boşaltma olmalarını sağlamlar.

ve kontrolleri bünyelmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde bile buna son gömlek özen edilmektedir. Medyaya yansıyan ve yangın bapsı nedenli yaşama kayıplarının olması bu konuya ne önem verilmesi icap ettiğinin en önemli demıtıdır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page